Bak fra Venstre: Gjermund Nilsen-Jan Marius S. Engen-Jøran Sandby-Håkon Bergsjø-Mats Holmedal-Hans Petter H. Bergquist-Jørgen J. Dahl-Greger Eng-Andre Sandby-Robert Holmedal-Aleksander Engh Ness- Henning Fagersand. 
På kne fra venstre: fra venstre:
Eskild Malnes-Jonas Sundsrud-Kristoffer Lie-Olaf Kind-Peder ramberg-Simen Engh Ness-Magnus Fagersand-Marius H. Kragtorp- liggende  Håkon Berger.
Ikke tilstede: Mathias Fjeldskogen-Martin Syversen-Eirik Bergsjø-Øyvind Sægrov

Årets trenere: Henning Fagersand og Andre Sandby
Materialforvalter: Gjermund Nilsen
Sportslig leder: Dag-Ivar Høisveen

Innsats, glede, respekt for alle og kameratskap!
– Det skal kjennetegne Setskog/ Rømskog, både på og utenfor banen!

Og apropos utenfor banen: Noe annet som kjennetegner Rømskog/Setskog er tømmerlunna – dvs alle dere som heier på oss! Vi på a-laget er meget stolte og imponerte over å ha nesten 100 tilskuere på hver hjemmekamp. Enda mer unikt er det vel at dere dukker opp på bortekampa våre seine hverdagskvelder, være seg kjøreturer til Eidsvold, Nannestad eller Kløfta. Det er rått! Takk! Og det oppsummerer i grunnen hvorfor det er så moro med fotballen på skauen; det skaper samhold, delte opplevelser og bygdetilhørighet!

Vi ønsker derfor ALLE hjertelig velkommen på kamper og treninger! Vit at dere er med på å utgjøre Setskog/Rømskog fotball alle sammen. Vi spillere og trenere utgjør vår viktige del – dere utgjør en annen viktig del – og SAMMEN ER VI GODE! (I hoppes)

Dermed er målsetningene og ambisjonene klare for A-laget framover:

Fortsette å skape glede og samhold i bygdene! Fortsette å utvikle oss som fotballag! Fortsette å utvikle oss som mennesker – både når vi taper og vinner!